Your True Journey Friends Online Community

Samen op reis. Delen is helen in de Your True Journey Friends community

Steeds meer merk ik – en in deze tijden helemaal – dat velen van ons tegen dezelfde dingen aanlopen en dat we daardoor vaker bondgenoten van elkaar zijn dan we wellicht door hebben. Ik hoor zo vaak dezelfde uitspraken om me heen. Soortgelijke thema`s en onderwerpen waar mensen mee rondlopen en mee worstelen en op een gegeven moment merken dat ze vast komen te zitten.

Het kan op die momenten enorm helpen en direct verlichting geven – en ik spreek zeker uit eigen ervaring – als je je realiseert dat je niet de enige bent. Dat er met jou nog vele anderen zijn die hetzelfde meemaken. Je hebt een gemeenschappelijke deler, er is herkenning, het maakt dat je je verbonden voelt met die ander.

Oef.. gelukkig ik ben niet de enige…

En ook al is daarmee ‘je probleem’ nog niet verholpen, je haalt wel opgelucht adem en denkt: “Oh gelukkig, ik ben dus niet de enige.” Nee, natuurlijk ben je niet de enige!

In de bizarre tijden nu waarin er minder fysiek contact mogelijk is en we elkaar niet kunnen ontmoeten zoals we dat anders zouden doen, is er meer dan ooit die behoefte aan contact, aan verbinding, aan een fijne en oprechte connectie met anderen. In het bijzonder met mensen die soortgelijke dingen ervaren, waardoor je het gevoel hebt elkaar te snappen. Want hoe zou het zijn als je niet alleen die verbinding kunt ervaren met anderen maar ook nog eens tips, informatie, inspiratie én hulp kunt krijgen bij die dingen waar jij en je gelijkgestemde reisgenoten tegenaan lopen?

Hoe zou het zijn als je niet alleen die verbinding kunt ervaren met anderen maar ook nog eens tips, informatie, inspiratie én hulp kunt krijgen bij die dingen waar jij en je gelijkgestemde reisgenoten tegenaan lopen?

Vanuit mijn werk als Life Guide voel ik de wens om anderen te kunnen helpen, motiveren en begeleiden op het moment dat ze deze vraagstukken op hun pad krijgen. Het zijn precies de dingen, thema`s en onderwerpen waar ik zelf mee te maken heb gehad. De vragen, twijfels en onzekerheden die ik zelf vaak heb ervaren en die ik ook geregeld terug zie bij andere mensen. Ik heb al mijn eigen kennis en ervaringen verwerkt in het door mij ontwikkelde Discover Your True Journey programma.


Maak een begin aan jouw eigen journey!

Ontvang gratis Journey Talks, exclusieve content en een sneak peek in de YTJF Community.

Veilig en vertrouwd samen op ontdekkingsreis

Ik doe dat super graag, want ik vind het fantastisch mooi om zo 1-op-1 (of in klein groepsverband) met mensen mee te mogen op hun persoonlijke ontdekkingsreis. En ik voelde daarnaast een andere wens die steeds sterker werd. Ik wilde zo graag nog meer vrouwen kunnen helpen en hun juist ook met elkaar verbinden.

Het was dus de wens om al deze genoemde aspecten samen te brengen in een nieuw concept. Het ging voor mij om een drietal dingen:

• Een plek waar ik meer vrouwen zou kunnen helpen die tegen dezelfde dingen aanlopen
• Een omgeving waar allerlei tips, kennis, inspiratie, artikelen te vinden zijn op het moment dat iemand daar behoefte aan heeft (feitelijk een database, een bibliotheek vol inspirerende informatie)
• Een veilige en vertrouwde setting waar gelijkgestemde reisgenoten elkaar kunnen ontmoeten

Your True Journey Friends

Het werd voor mij steeds duidelijker hoe ik dat kon doen. Ik heb er daarom voor gekozen om een online community te starten met de naam Your True Journey Friends. Het is een community die bestaat buiten een van de bekende Social Media kanalen om. Het is een aparte omgeving waar ik mijn persoonlijke touch aan heb kunnen geven en die tevens vrij is van allerlei reclames en algoritmes.

Een veilige plek waar je inspiratie en motivatie kunt vinden die 24/7 tot je beschikking is en waar positiviteit, persoonlijke ontwikkeling en verbinding centraal staan. Dan is delen echt helen. En samen weet, ontdek en leer je nóg meer!

Ben je benieuwd wat deze community nog meer inhoudt? Reis dan af naar de community pagina. Daar vind je er alles over en ontdek je uit welke tickets je kunt kiezen die jou toegang geven tot de YTJF community.

Vind je het leuk om ook alvast een kijkje te nemen hoe deze bijzondere community eruit ziet? Meld je dan op de Journey Exclusives pagina aan voor de gratis Journey Talk met nog meer inspiratie en ‘reistips’ én krijg toegang tot een Sneak Peek van de community waar je waardevolle inhoud en exclusieve downloads vindt.

So are you ready 4 Take Off? Ontdek wat de YTJF community jou te bieden heeft en wie weet ontmoeten we elkaar daar!

Friends are as companions on a journey,who ought to aid each other to persevere in the road to a happier life

– Pythagoras –

Misschien vind je dit ook leuk:

Vertrouwen houden Helpende woorden onderwegChantal
Vanuit innerlijke rust krijg je het meeste gedaanChantal
Vakantie voornemens vasthoudenChantal
Hoe houd ik vertrouwenChantal
Hoeveel positivi-tijd heb jij?Chantal
Omgaan met gedachtes. Ik denk dat ik teveel denkChantal
Animatie oefening voor innerlijke rustChantal
Animatie oefening voor innerlijke rustChantal
Minder van jezelf moetenChantal
Je hart volgenChantal
Your True Journey Friends Online CommunityChantal
De kracht van positiviteit en creativiteitChantal
Weerstand tegen de crisisChantal
7 stappen om je ideale leven te ontdekkenChantal
4 tips om beter te ontspannenChantal
Ontspannen doe je zoChantal
Dat de stappen uit 2019 je veel moois mogen brengen in 2020!Chantal
Life is like a box of chocolates... geniet van de verrassingen onderweg!Chantal
Hocus Pocus ik hou mijn focusChantal
Blog - Hocus Pocus ik hou mijn focus-hoe-houd-ik-focusChantal
Sprong in het diepe en doen wat je hart je ingeeftChantal
Sprong in het diepe doen-wat-je-hart-je-ingeeftChantal
Gas geven of remmenChantal
Gas geven of remmenChantal
Zie je door de bomen het bos niet meer? Ontdek dat je niet de enige bent én welke stappen je kunt zettenChantal
hoe-doorbreek-ik-mijn-vaste-patronenChantal
hoe-doorbreek-ik-mijn-vaste-patronenChantal
van-groei-naar-bloeiChantal
ik-wil-meer-balans-in-mijn-levenChantal
Ik wil meer balans in mijn levenChantal
Hoe-kan-ik-meer-ontspannen 4 tipsChantal
Hoe kan ik meer ontspannenChantal
Dromenvanger wat wil ik nou echt
Dromenvanger-hoe-weet-ik-wat-ik wilWay of Life Guiding
Handgebaar wat het woord ok uitbeeldt met in het midden een stralende zon als afbeelding bij blog over hoe krijg ik meer zelfvertrouwen
handgebaar dat het woord ok uitbeeldt met in het midden een stralende zon bij blog over het krijgen van meer zelfvertrouwen
Change managementChantal
Change managementChantal
EindejaarsstressChantal
Flexibiliteit en mindset bij tegenslagChantal
Chantal