Every journey begins with one single step

LIFE GUIDING: NÉT EEN STAPJE VERDER..

Alle verandering begint bij jezelf. En ik help jou onderweg graag om je reis zo mooi, leerzaam, inspirerend en positief mogelijk te maken!

Omdat ik heel veel waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid heb ik gekozen voor langere termijn trajecten. Uit eigen ervaring in o.a. het bedrijfsleven weet ik dat het nu eenmaal een langere termijn vergt om bepaalde veranderingen blijvend door te voeren. En ik zeg altijd: ik doe iets goed en volledig of ik doe het niet. Het kost dus ook simpelweg tijd om veranderingen bij jezelf en in je leven door te voeren.

JE KOFFER WORDT STEEDS VERDER GEVULD…

Tijdens het Discover Your True Journey programma neem ik je mee op reis aan de hand van verschillende thema`s en onderwerpen, die volgens mij essentieel zijn om voor jezelf helder te hebben. Onderweg vertel ik je welke richtlijnen ik hieraan gekoppeld heb. Deze helpen je om de belangrijkste dingen voor jezelf gemakkelijk “on top of mind” te houden.

We maken verschillende “excursies” waarvoor ik je steeds materiaal aanreik. Hierdoor vul jij je eigen Way of Life Guide ® steeds verder aan en maak je deze inzichtelijk. Tussen de live sessies ontvang je wekelijks per mail aanvullende materialen, zodat je ook in je eigen omgeving en in je eigen tijd hier verder mee kunt.

Je krijgt op deze manier stap voor stap inzichten en je wordt je bewuster waarom bepaalde dingen gebeuren en hoe deze je weg geblokkeerd hebben. Gaandeweg komt jouw authentieke zelf samen met jouw wensen en idealen steeds meer naar boven. Daarbij ontdek je ook wat je zélf kunt doen om de weg weer vrij te maken, zodat jij het optimale uit jezelf kunt halen.

Onderweg deel ik mijn visie over wat het leven je brengt en wat bepaalde situaties en gebeurtenissen je willen vertellen.

Welke signalen krijg je en hoe kun je deze interpreteren?

Je leert makkelijker koppelingen te maken tussen gebeurtenissen enerzijds en de effecten en betekenis daarvan anderzijds.

Je leert wat de impact is van jouw gedrag en communicatie op je omgeving, zowel op je werk als in privé situaties.

Je krijgt inzicht en helderheid met betrekking tot je vragen en je wensen én je krijgt een totale kijk op “jouw unieke ontdekkingsreis”.

Life is a journey, with problems to solve, lessons to learn,
but most of all, experiences to enjoy

Het inspirerende Discover Your True Journey programma bestaat uit afwisselend live sessies in Breda en online ondersteuning via mail. Deze reis is opgesplitst in 3 Tours van ieder 3 maanden.

Elke Tour is verder opgedeeld in 4 Reismodules. Hieronder lees je per Tour wat er zoal aan bod komt:

Tour 1: Ready 4 Take Off! 

In het eerste deel van je reis gaan we o.a. ontdekken:

Wat je vragen zijn en brengen we deze duidelijk in kaart

Wie je bent en wat jou authentiek maakt

Wat jouw belangrijke waarden en kwaliteiten zijn

Hoe jouw ideale Way of Life eruit ziet

Waar je tegenaan loopt in je werk en/of privé

Wat is er inbegrepen?

4 x een 1-op-1 sessie van gemiddeld 1,5 uur per keer in Breda

5 x een online module per mail

Map en materiaal waarmee jij je eigen Way of Life Guide ® maakt

Tussentijdse motivatie en inspiratie per mail

Tour 2: The adventure continues…

Tijdens het tweede deel van je reis zoomen we verder in en kijken we o.a. naar:

Wat je graag zou veranderen en welke stappen je daarin kunt nemen

Wat het effect is van je gedrag en communicatie op je omgeving

Hoe je meer handelt vanuit loyaliteit aan jouw hart

Welke gedachtes jou bezighouden en hoe je deze zelf kunt beïnvloeden

Hoe je meer (zelf)vertrouwen krijgt en je krachtiger kunt handelen

Wat is er inbegrepen?

4 x een 1-op-1 sessie van gemiddeld 1,5 uur per keer in Breda

5 x een online module per mail

Materiaal waarmee jij jouw Way of Life Guide ® verder aanvult

Tussentijdse motivatie en inspiratie per mail

Tour 3: Your Way of Life. Way to go!

We zijn aangekomen bij het laatste deel van je reis. Je hebt intussen al veel ervaringen opgedaan en van alles geleerd. Nu is het tijd om te ontdekken hoe je dit kunt uitbouwen en kunt vasthouden. Je leert o.a.: 

Wat je intuïtie jou vertelt en hoe je daar vervolgens naar handelt

Welke signalen je onderweg krijgt en hoe je deze kunt interpreteren

Hoe je meer energie krijgt en balans ervaart

Welke mogelijkheden je nu hebt, zodat je daadwerkelijk jouw “Way of Life” kunt leven

Hoe je zelf steeds opnieuw de focus houdt, zodat je het optimale uit jezelf kunt halen!

Wat is er inbegrepen?

4 x een 1-op-1 sessie van gemiddeld 1,5 uur in Breda

5 x een online module per mail

Materiaal waarmee jij jouw Way of Life Guide ® compleet maakt

Tussentijdse motivatie en inspiratie per mail

“Met Chantal voel ik me echt samen op ontdekkingsreis. Haar enthousiasme werkt enorm aanstekelijk! 

De opdrachten dagen me op een leuke manier uit en in de Live Excursies wil ze echt het beste uit jezelf laten halen. Ik ben me bewust geworden van wat bij me past én ernaar te handelen. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven.

Extra fijn is de flexibiliteit die ze in de Journey biedt, zo kan ik de Tours gewoon combineren met mijn drukke leven. Ga op avontuur met Chantal, een reis om nooit te vergeten!”

Travel light: meer rust en balans

Doordat je meer inzichten krijgt en je op meerdere manieren naar een bepaalde situatie leert te kijken, kun je ook beter relativeren. Dit werkt vervolgens druk verlagend, waardoor je meer rust en balans ervaart. Tegelijkertijd krijg je juist meer energie en ruimte om “je ding te kunnen doen” en blijf je zo gemotiveerd om jouw gewenste manier van leven verder invulling te geven. Het voelt een stuk lichter aan.

Met dit Discover Your True Journey programma bied ik jou de mogelijkheid om jouw ideale Way of Life niet alleen te (her)ontdekken maar om deze vooral ook te kunnen leven. Ga samen met mij op reis en ontdek wat het leven jou nog meer te bieden heeft!

Reisschema & praktische informatie:

Deze bijzondere Journey kun je starten wanneer jij klaar bent voor vertrek. Er zijn dus geen reeds vastgelegde startdata. We plannen deze data samen in overleg.

De gehele Journey bestaat uit 9 maanden: 3 Tours van ieder 3 maanden.

Elke Tour is verder opgedeeld in 4 Reismodules. De duur varieert per module: het gaat om modules van 2, 3 of 4 weken.

Zowel de Tours als de Reismodules zijn los te boeken. Daardoor ben je flexibel en kun jij je eigen reistempo én de duur van jouw reis bepalen.

Elke Reismodule bevat een live 1-op-1 sessie in Breda van gemiddeld 1,5 uur aangevuld met 1 of meerdere online modules per mail.

De Reismodules variëren afhankelijk van de duur van  €125,- tot € 145,- per Reismodule.

Design & Discover Your True Journey: Tempo, timing & duur van de Journey bepaal je naar gelang je eigen behoefte.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ik denk graag met je mee wat hierin voor jou de beste keuze is. Een gratis Ready 4 Take Off sessie boek je hier

Design your own Journey

“Bij Chantal heb ik geleerd om te luisteren naar wat ik belangrijk vind en welke emoties ik voel. Het herkennen van mijn waardes en daarop verder bouwen. Dit geeft rust en ruimte.

Voor mijn gevoel staat ze 24/7 voor me klaar, ze is flexibel en helpt om oplossingen te vinden als er onverwachte wendingen / moeilijkheden zijn. Ze neemt de tijd voor jou als haar reisgenoot. Ze heeft respect voor je verhaal en zal hier ook altijd met veel respect mee omgaan. Bovendien veroordeelt ze niet en is ze neutraal, waardoor ze je nooit ergens haar mening oplegt, maar altijd meedenkt vanuit je eigen visie. Wel gebruikt ze haar eigen kennis en alles wat ze in zich heeft om je tot een inzicht te laten komen. Heel knap! 

Daarbij kan Chantal zo goed luisteren, ze hoort beter wat jij zegt dan dat je zelf weet wat je zegt. Essentieel voor het zijn van een optimale Life Guide!

Ga met een gerust hart met Chantal op reis. Het is een heel leerzaam en verhelderend avontuur!

Waarom mij kiezen als Life Guide

Tijdens mijn eigen ontdekkingsreis heb ik veel ervaring opgedaan en weet ik precies wat je onderweg zoal tegenkomt en waar de behoefte ligt. Ik zie en hoor zoveel mensen om me heen die tegen soortgelijke dingen aanlopen en met dezelfde vragen rondlopen. En dit is zo herkenbaar voor mij. Ik heb verschillende trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching en ik ben me echt gaan verdiepen hoe ik zelf weer de regie kon nemen. Want ik wist dat het tijd was om een aantal dingen te veranderen, alleen wist ik niet gelijk hoe. Tijdens deze ontdekkingstocht heb ik gevonden wat bij me past.

Herken jij jezelf ook hierin? Dan wil ik je heel graag helpen de eerste stap te zetten. Want ik vind het zonde. Ik vind het zo zonde als jij daardoor nu niet verder komt en jij jezelf misschien wel klein houdt. Of dat je niet doet wat het beste bij jou past en wat je écht leuk vindt. Ik heb vanuit mijn ervaringen en opgedane kennis een programma ontwikkeld waardoor je stapsgewijs wordt meegenomen tijdens jouw eigen ontdekkingsreis en ik doe dit op een positieve, inspirerende manier. Het leven is echt niet altijd makkelijk, omdat er altijd iets kan gebeuren wat je niet wilt. De vraag is hoe ga jij ermee om áls dat gebeurt en hoe kun je ook dan toch zoveel mogelijk genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Ik voel heel sterk de wens om jou hierbij te begeleiden en je te motiveren om dat avontuur aan te gaan. Ik wil jou graag inspireren om je reis te vervolgen, zodat jij vanuit je “eigen ik” jouw ideale Way of Life verder vorm kunt geven.

Ervaringen van reisgenoten

Mijn reisgenoten geven aan dat ze zich vertrouwd en snel op hun gemak voelen bij mij. Ze worden blij van mijn enthousiasme. Ik krijg de feedback dat ik goed kan goed inzoomen om zo echt tot de kern van hun vragen en wensen te komen. Hierdoor krijgen ze net even dat zetje in de goede richting (hun richting!).

Ik laat jou graag zelf ontdekken hoe je jouw potentieel optimaal in kunt zetten, om de simpele reden dat ik geloof dat dat het meest krachtige is. Dat betekent dus dat ik niet degene ben die jou zegt wat je moet doen, maar ik kan je wel veel aanreiken waardoor je zelf het antwoord op je vragen vindt. Ik vind het belangrijk en fijn om hierbij open en eerlijk te communiceren. Met mijn positieve instelling vind ik het leuk om mensen te motiveren en te inspireren om te doen wat ze het liefste willen. Ik neem jou en jouw reis uiteraard heel serieus en tegelijkertijd houd ik zeker van een grapje tussendoor. Ik vind humor en positiviteit erg belangrijk.

Volgens mij is het leven ook bedoeld om het naar je zin te hebben en te genieten van de mooie dingen die het ons brengt. Ik hoop dan ook dat je deze Journey als een mooie en leerzame reis zult ervaren waarin genoeg ruimte is voor inzichten, avontuur, bewustwording, ontwikkeling en waaraan je vooral veel plezier zult beleven! Zodat je hierna weer “Back on Track” bent en je vol enthousiasme en positieve energie verder kunt!

Gratis Ready 4 Take Off sessie

Ik denk dat velen van ons zichzelf inhouden om te doen wat ze het liefste zouden willen. Dat is prima als je daar zelf ook helemaal ok mee bent. Maar als je érgens diep van binnen de wens hebt en de drive voelt om te onderzoeken wat er voor jou nog meer uit te halen valt, dan nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvende Ready 4 Take Off sessie om te ontdekken of ik jou hierbij kan helpen.

Ja! Ik wil graag een gratis Ready 4 Take Off sessie boeken

Wanneer ik je bericht heb ontvangen, reageer ik binnen 2 werkdagen. Je kan me uiteraard ook bereiken via telefoon of per mail als je dat prettiger of makkelijker vindt:

Tel. 06 – 41 43 15 14

Mail: info@wayoflifeguiding.com

    Ja! Stuur mij de gratis Inspiration Guide