Friends are as companions on a journey,

who ought to aid each other to persevere

in the road to a happier life

Pythagoras

Ga samen op reis met de community Your True Journey Friends’

De online community Your True Journey Friends is bedoeld voor avonturiers die meer uit zichzelf en het leven willen halen… én die graag in contact komen met gelijkgestemde reisgenoten. Omdat samen ontdekken gewoon leuk is!

“Ik denk dat velen van ons tegen dezelfde dingen aanlopen en dat we daardoor vaker bondgenoten van elkaar zijn dan we wellicht door hebben. Bovendien – en ik spreek zeker uit eigen ervaring – weet ik dat het direct verlichting brengt zodra je je realiseert dat je niet de enige bent. En hoe mooi is het als je het hier ook nog over kan hebben in een fijne, vertrouwde omgeving waar er respectvol en oordeelloos naar elkaar geluisterd wordt. Een veilige plek waar je inspiratie en motivatie kunt vinden en waar positiviteit centraal staat. Dan is delen echt helen. En samen weet, ontdek en leer je nóg meer!”

In de YTJF community kun je jouw ideale Way of Life ontdekken én word je gemotiveerd om deze ook daadwerkelijk te leven. Bovendien heb je de kans om in een positieve, veilige & vertrouwde omgeving met jouw gelijkgestemden in contact te komen.

Je ontvangt online Life Guiding in groepsverband en je vindt de nodige inspiratie, tips, motivatie, interactie en ondersteuning. Er komen allerlei onderwerpen en vragen aan bod waar je in je dagelijks leven mee te maken hebt. Denk hierbij aan thema`s als: work-life balance, innerlijke rust, leren vertrouwen, ontdekken wat je wilt, omgaan met emoties, en nog veel meer. Elke maand zal er een specifiek onderwerp centraal staan. Nieuwsgierig en zin in een avontuurlijke ontdekkingsreis?

Join so you can meet & greet Your True Journey Friends.

Discover, learn and share together!

In deze nieuwe community zal uiteraard steeds meer toegevoegd worden. Je zult gaandeweg de volgende zaken gaan vinden & ontdekken:

 • Inspiratie, tips, interessante links op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijks een nieuw thema
 • Webinars over diverse onderwerpen
 • Online Life Guiding in groepsverband
 • Exclusieve artikelen en werkbladen die ik alleen in de community deel
 • Unieke challenges met verschillende thema`s
 • 24/7 toegang voor de duur van jouw Ticket
 • Veilige omgeving om gelijkgestemden te ontmoeten
 • 1 op 1 chatfunctie met jouw True Journey Friends
 • Chatfunctie in groepsverband geïnitieerd door de Host, Chantal dus 😉

De YTJF community bezoek je in een overzichtelijke besloten online omgeving, die niet wordt beheerst door algoritmes en waar je niet wordt afgeleid door reclames.

Wat deelnemen je oplevert

Mijn doel voor deze community is jou een geweldige ervaring te leveren waarbij positiviteit, persoonlijke ontwikkeling en gelijkgestemden verbinden centraal staan. Een vertrouwde omgeving waar je veel leert, ontdekt en inspiratie kunt opdoen om zo je ideale Way of Life verder te ontdekken. Bovendien heb je hier de mogelijkheid om jouw echte reisgenoten te ontmoeten én je reisverhalen te delen. Kortom: als TJF ben je op een unieke, inspirerende wijze samen op ontdekkingsreis & beleef je onderweg vooral veel plezier!

Kies jouw ticket

Zin om deel te nemen? Zoals met alles is in het leven is het belangrijk dat je aanvoelt wat wel of niet bij jou past. Soms weet je dat al gelijk en soms wil je iets eerst kunnen ervaren om het te weten. Omdat ik me ook bij dat laatste iets kan voorstellen heb ik verschillende opties voor je. Je kunt kiezen uit:

 1. een Maandticket (€7,50 per maand), waarbij je maandelijks betaalt tot wederopzegging (opzegtermijn 1 maand). Op deze manier heb je sowieso de mogelijkheid om eerst even een maand te proberen of het iets is voor je. Is het niet wat je had gedacht of gehoopt, dan kun je dus gewoon weer opzeggen en zit je nergens aan vast.
 2. SPECIAAL AANBOD voor nieuwe leden! een Introductie-ticket, waarbij je eenmalig gebruik kunt maken van een superaantrekkelijk aanbod. Je krijgt 3 maanden toegang tot de community en betaalt slechts €15. Je ontvangt dus 1 maand gratis en hebt op deze manier ruim de tijd om je weg te vinden in deze bijzondere, nieuwe community. Na deze 3 maanden geldt het normale maand- of jaartarief.
 3. een Jaarticket (€75 per jaar), waarbij je jaarlijks betaalt tot wederopzegging (opzegtermijn 1 maand) en je zo verzekerd bent van deelname voor een jaar. Op deze manier heb je ruimschoots de tijd om de community te ontdekken, de content goed tot je te nemen, nieuwe contacten te leggen, etc. Als je besluit om een Jaarticket te bestellen dan ontvang je de eerste twee maanden lidmaatschap gratis.

Sneak Peek in de YTJF community

Ben je nieuwsgierig naar deze online community? En zou je graag alvast een kijkje willen nemen hoe deze eruit ziet? Meld je dan aan voor de Journey Talk en ontvang direct een wachtwoord waarmee je toegang hebt tot de Journey Exclusives pagina.

Op deze pagina krijg je bovendien niet alleen een sneak peek van de bijzondere Your True Journey Friends community, je vindt er tevens andere waardevolle inhoud en exclusieve downloads.

Meld je gratis aan op deze pagina! 

Ready 4 Take Off?

Ja! Ik heb zin om deel te nemen aan de Your True Journey Friends community!

Kies hieronder voor een Maandticket, een Introductie-ticket of een Jaarticket. Nadat je je ticket hebt besteld, ontvang je direct de link waarmee je jouw ‘Request to Join’ kunt versturen. Zodra je request geverifieerd is met je betaling, ontvang je toegang tot de Your True Journey Friends online community voor de duur van jouw gekozen ticket. Leuk om je daar te mogen verwelkomen!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Ja! Stuur mij de gratis Inspiration Guide